KFC از یک دکه کنار پمپ بنزین تا یک غول بین المللی
KFC   از یک دکه کنار پمپ بنزین تا یک غول بین المللی

نمایش برترین برنهای رستوران و کافی شاپ ها روی نقشه...کلیک کنید

KFC   از یک دکه کنار پمپ بنزین تا یک غول بین المللی


نام "کی اف سی" یکی از آن نام های آشناست که اگر حتی غذای آن را نیز نخورده باشید حتما نامش را شنیده اید.
اگر از آن دسته افرادی هستید که مدام به سفر می روند، حتما یکی از مشتریان ثابت "کی اف سی" نیز بوده اید.
این فست فود بین المللی با طعم مرغ همه پسندش تقریبا در همه ی کشورها شعبه دارد.با توجه به اینکه هر کشوری ذائقه ی غذایی خاص خود را دارد به نظر می رسد وجود چنین فست فودهایی کمک بزرگی به مسافران کرده است.
قیمت مناسب و طعم همه پسند این نوع فست فود باعث شده است که سالانه حجم قابل توجهی سود، عاید مدیران آن شود.
خوبی این فست فودهای بین المللی این است که کیفیت غذا در تمامی شعبات تقریبا یکسان است و از استاندارد خاصی پیروی می کند.پس اگر در هر نقطه ای از دنیا بودید و از سلامت غذای آن جا اطمینان خاطر نداشتید، می توانید با خیال راحت به شعبه ی "کی اف سی" مراجعه کرده و خودتان را با یک فست فود سالم و خوشمزه سیر کنید.
با ما همراه باشید تا بیشتر در مورد "کی اف سی" بدانید.
نام این فست فود برگرفته از حروف اول "Kentucky Fried Chicken" است، یعنی مرغ سوخاری به سبک کنتاکی.
این رستوران و به عبارت بهتر فست فود، در سال 1952 توسط فردی به نام کلونل هارلند ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا رسما شروع به فعالیت کرد.البته کلونل ساندرز اولین فعالیت خود را در این حوزه از سال 1930 با یک دکه ی کوچک که در نزدیکی یک پمپ بنزین قرار داشت، شروع کرد.این فرد تا پیش از این کارهای زیادی از جمله فروشندگی، کارمندی بیمه، کار در مزرعه و پمپ بنزین را تجربه کرده اما نهایتا به آشپزی روی می آورد و همین امر سکوی پرتاب او به سمت موفقیت می شود.
کلونل ساندرز خیلی زود به معروفیت دست یافت؛ درست شش سال پس از افتتاح اولین رستوران بین راهیش؛ تا جایی که در سال 1936 فرماندار ایالت لقب کلونل را به وی اهدا کرد.او در سال 1937 یک متل خیلی شیک در کنار رستورانش ساخت و در سال 1940 اولین دستور مرغ کنتاکی را خلق نمود.
امروزه نام "کی اف سی" پس از نام مک دونالد می آید.تا پیش از خلق دستور مرغ سوخاری اکثر افراد در آمریکا طرفدار پر و پا قرص همبرگر بودند اما پس از "کی اف سی" ، مرغ کنتاکی نیز در رده ی دوم علاقمندی قرار گرفت.
کلونل ساندرز در سال 1980 میلادی  بر اثر سرطان جان خود را از دست داد در آن زمان کی اف سی حدود 6000 شعبه در سراسر جهان داشت.به مناسبت فوت او پرچم ایالت کنتاکی به مدت 4 روز به صورت نیمه افراشته بود.
آیا "کی اف سی" در ایران نیز شعبه دارد؟
اولین فست فودی که در تهران با نام "کی اف سی" شروع به فعالیت کرد، پس از مدت کوتاهی پلمپ شد.این موضوع به خاطر استفاده ی غیر قانونی از برند "کی اف سی" نبود بلکه بخاطر استفاده از یک نام آمریکایی و دکور آمریکایی بود.اما پس از مدتی با ثبت نام تجاری "کی اف سی ایرانیان" دوباره شروع به فعالیت کرد.
پس از این که این خبر به گوش مدیران کی اف سی در آمریکا رسید، آن ها این موضوع را اکیدا تکذیب کرده و از گشایش رستوران کی اف سی در تهران شوکه شدند.
مسئول روابط عمومی شرکت نیز اعلام کرد که علیه هر شرکت یا فردی که مدعی داشتن شعبه ای به نام "کی اف سی" در ایران باشد اقدام قانونی خواهد کرد.
در هر صورت  با تعهد و تغییر لوگو ماجرا ختم به خیر شد و این واحد صنفی مجددا به کار خود ادامه داد.