صنایع غذایی بیژن، بنیانگذار تولید سس مایونز در ایران
صنایع غذایی بیژن، بنیانگذار تولید سس مایونز در ایران

نمایش برترین رستوران ها کافهها فست فودها در شهر شما...کلیک کنید

جهت ثبت رستوران خود در بانک اطلاعات مپ استار کلیک کنید


صنایع غذایی بیژن، بنیانگذار تولید سس مایونز در ایران

سس مایونز یک سس فرانسوی است که در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد؛ بعد از سس مایونز سس کچاب و چیلی بیشترین مصرف کنندگان را دارد.
این سس در سال 1315 به ایران آمد و از آن پس تا کنون جای خود را در سفره های ایرانی به خوبی یافته است.
اولین تولید کننده ی این محصول غذایی در ایران برخلاف تصورها، شرکت صنایع غذایی بیژن است.این شرکت از سال 1348 تولید سس مایونز را در دستور کار خود قرار داده و برای اولین بار این محصول را به صورت انبوه تولید نمود.
مهندس بیژن مهاجرین در سال 1315 کار خود را از زیر زمین منزلش آغاز نمود او هنگام تحصیل در آمریکا با این سس آشنا شده و پس از بازگشت به ایران همانطور که گفته شد در زیر زمین منزل شروع به تولید آن نمود.
سس مایونز آن زمان ها  آنقدر در ایران پرطرفدار و کمیاب بود که اگر رستورانی یکی دو کارتن از آن را داشت ، احساس خوش شانسی می کرد.
پس از زیر زمین کوچک خانگی ، بیژن کار را خود را در یک کارگاه 30 متری در منطقه ی یوسف آباد تهران ادامه داد.
جالب است بدانید بیژن یک سال بعد سس کچاب، اسپاگتی و پیتزا را روانه بازار کرد.این اولین بار بود که این محصولات در ایران ساخته می شدند.
بعدها تولید انواع شور و ترشی نیز در دستور کار این شرکت قرار گرفت؛ یکی از نوآوری های برند بیژن تولید و عرضه ی خیارشور در ظرف شیشه ای بود، از آن پس خیارشور علاوه بر قوطی های فلزی در ظروف شیشه ای نیز عرضه شد.
مالکیت این کارخانه هم اکنون در اختیار حسین مصطفی زاده است و از سال 1393 نیز خانم نرگس الهیاری مدیریت این گروه را بر عهده گرفته است.

کمی درباره ی حسین مصطفی زاده مالک بیژن
حسین مصطفی زاده  خویی زاده ی 1355 در تهران است.او دارای تحصیلات بازرگانی از دانشگاه آزاد اسلامی می باشد.
به گفته ی خود او و اطرافیانش او از ابتدا شم اقتصادی داشته  و در دوران مدرسه با خرید ساندویچ های بوفه آن ها را به قیمت بالاتر به سایر هم کلاسی هایش می فروخته است.
او وقتی 8 ساله بود در مغازه ی پدرش در حسن آباد شروع به کار نمود و در 15 سالگی مغازه ی مستقل خود را تاسیس کرد.پس از پایان دوران سربازی تنها وقتی که 22 سال داشت 4 مغازه ی دیگر در حوزه ی لوازم ایمنی و ابزار تاسیس نمود.
او در سال 1387 زمانی که 32 سال سن داشت شرکت واردات کاغذ خود را تاسیس کرد و این شرکت  در مدت کوتاهی به بزرگترین شرکت بازرگانی ایران تبدیل شد.
جالب است بدانید که ایشان با شم اقتصادی بالای خود اکنون 4200 نفر بیمه شده دارد ، شرکت های او در حال حاضر بزرگترین شبکه ی توزیع بخش خصوصی کشور است و فروش و توزیع 25 برند مطرح را بر عهده دارد.
او در سال 1383 وقتی که 28 ساله بود با همسرش خانم نرگس الهیاری ازدواج کرده و دو فرزند پسر دارد.
وی یکی از عوامل موفقیتش را وجود همسرش می داند و همیشه در مصاحبه ها از او یاد می کند و می گوید بعد از ازدواج اتفاقات خوب مالی چندین برابر شده است و دلیل این امر را روحیه ی نترس همسرش می داند.
یکی دیگر از عوامل موفقیت به نظر او، وجود رقبا است؛ او می گوید اگر رقیبی نداشته باشم اتفاق خاصی نمی افتد.

در مصاحبه ای که با ایشان صورت گرفته  می گوید: حاضر است هر کارخانه ی تولیدی در صنعت غذا که با مشکل بانکی و ورشکستگی مواجه است را خریداری کند و یا با ایده و سرمایه به کمک آن ها بشتابد.
مطالعه ی زندگی نامه و مسیر پر فراز و نشیب کارآفرینان می تواند راهگشای خیلی از ما باشد.