کم خوابی چه بلایی بر سرتان می اورد؟
کم خوابی چه بلایی بر سرتان می اورد؟

کم خوابی چه بلایی بر سرتان می اورد؟ 



هر انسانی بایستی که در یک شبانه روز، چیزی حدود ۷ الی ۹ ساعت بخوابد که اگر از این میزان کمتر شود ، قطعا بر روی سلامت روحی و جسمی فرد تاثیر خواهد گذاشت، برای مثال افرادی که کم می خوابند، دچار کج خلقی خواهند شد و این عارضه را می توان زمانی مشاهده کرد که فرد مشغول به انجام کاری است و در برخورد با دیگران ، دچار مشکل و کج خلقی می شود ، که در واقع خیلی سریع به اتفاقات واکنش منفی می دهد .
یکی دیگر از مشکلاتی که به وجود می اید، سردرد است که، این افراد با ان مواجه هستند و به این خاطر است که یا این افراد بسیار کم می خوابند و یا اینکه در طول شب، خیلی زیاد از خواب بلند می شوند و در نتیجه دچار سردرد می شوند، هم چنین این افراد دچار مشکلات تنفسی نیز خواهند شد که باید این مسئله به خوبی رسیدگی شود.

این افراد که کم‌می خوابند، دچار اختلالات بینایی نیز می شوند، و هر چه قدر کم خوابی ان ها بیشتر باشد، بینایی ان ها کم خواهد شد و حتی ممکن است که دچار دید تونلی ، و یا توهم اشکار هم بشوند که این بسیار خطرناک است و جبران ناپذیر و افراد باید به ان دقت کنند. بسیاری دیگر از افراد، دچار سرگیجه نیز می شوند که ان هم به علت کم خوابی های بسیار اتفاق می افتد،  این افراد دچار فشارخون بالا نیز می شوند و حتی ضربان قلب ان ها نیز بیشتر از دیگر افراد، خواهد بود. این افراد  ، به بیماری های قلبی و عروقی هم مبتلا خواهند شد. و از طرفی میزان پروتیین سی در این افراد بالاتر از بقیه می باشد.
هم چنین ، خطر ابتلا به انواع سرطان ، در این افراد بالاتر از بقیه است و دانشمندان دریافته اند که چنین افرادی که کم می خوابند، به سرطان سینه و سرطان روده بزرگ مبتلا خواهند شد، و رادیکال ازاد در بدن ان ها ایجاد خواهد شد، و بدن این افراد در معرض سلول های سرطانی قرار خواهد گرفت.
از طرفی کم خوابی می تواند، حافظه فرد را کاهش دهد، و فرد دچار فراموشی گردد و از این بابت اختلال در او ایجاد شود و دیده شده است که در برخی موارد، فرد دچار الزایمر شده است. بسیاری از افراد ، به دلیل کمبود خواب دچار مرگ زود رس نیز می شوند و این اتفاق می تواند حتی در افراد جوان هم دیده شود.
 از طرفی محققان دیده اند که ، احساس افسردگی و ناخوشنودی در زنانی که کمبود خواب دارند به وفور مشاهده شده است و این قضیه بسیار در بین این افراد تکرار شده که می تواند مشکلات بزرگتری را ایجاد کند.
در مراکز بهداشت و درمانگاه ها و حتی بیمارستان ها بسیاری از افراد به دلیل مشکلاتی که در این باره ، با ان مواجه می شوند ، مراجعه می کنند و متاسفانه بایستی قرص و دارو مصرف کنند. در نتیجه بهتر است که افراد در طول روز به فعالیت های مختلف، روی بیاورند تا شب هنگام به راحتی بخوابند و خواب خوبی را داشته باشند. خطر کم خوابی تا بدین حد شدید است که ممکن است حتی در فرد، اختلال ژنتیکی ایجاد کند و او را به سختی بیندازد، هم چنین کم خوابی، متابولیسم و سوخت و ساز بدن را کاهش داده و بدن را در برابر، انسولین مقاوم می کند و باعث می شود که فرد دچار دیابت شود  که در واقع این مسئله در چندین بیمار دیده شده است و غیر قابل برگشت خواهد بود، حتی این موضوع می تواند بر روی رژیم غذایی فرد  هم تاثیر منفی بگذارد.