علائم وجود سم در بدن
علائم وجود سم در بدن

علائم وجود سم در بدن



سموم ممکن است بخاطر متابولیک ناقص در بدن ایجاد شوند، و یا اینکه در اثر استنشاق و یا حتی بلع ، وارد بدن گردند. اغلب باید گفت که سموم می توانند ، ایجاد یبوست و یا اضافه وزنی کنند، علاوه بر این، ممکن است این سموم به بافت های بدن اسیب زده و حتی عملکرد بدن را مختل کند. دو عضوی که سموم را از بدن دفع می کنند و در واقع نقش بنیادی و حیاتی دارند، کبد و کلیه هستند که بسیار برای بدن مهم هستند.
حتی اینکه بدن می تواند برخی از سموم را از طریق، عرق ، دفع کند که اگر نتواند به خوبی اینکار را بکند و سم را از بدن دفع کند، سم در بدن تجمع پیدا کرده ، و به انزیم های بدن اسیب می زند.

خستگی مداوم، نوسانات خلقی، بی خوابی، اسهال و یبوست ، مشکلات پوستی و درد و اسپاسم عضلات می تواند از نشانه های وجود سم در بدن باشد که باید به این علایم توجه کرد و حتما به پزشک مراجعه کرد. هم چنین باید گفت که سموم همین طور می توانند از راه داروها، افات شیمیایی، و گاز های صنعتی وارد بدن شود. برای مثال باید گفت که در معرض قرار گرفتن با دی اکسید کربن، باعث مسمومیت بدن شده و در واقع فرد دچار سردرد، سرگیجه و حالت تهوع می شود، که در این حالت فرد را به سرعت باید از محیط خارج کرده و به پزشک مراجعه کرد. هم چنین اینکه استفاده بیش از حد از لبنیات، به دلیل داشتن هورمون های رشد، باعث اختلال در هورمون های بدن می شود و در واقع می تواند به عنوان، سم شناخته می شود.
بی خوابی نیز همان طور که گفته شد از نشانه های وجود سم در بدن می باشد که  این سم  می تواند، الکل و یا کافئین و دخانیات باشد که اگر فرد بتواند این موارد را حذف کند و به بهداشت خود برسد، می تواند بهبود یابد و از لحاظ خواب نیز ، بهتر شود.
سم در بدن می تواند باعث شود که فرد، از دهانش بوی بد خارج شود که معمولا سمیت با ارسنیک اینگونه است و یا اینکه بوی بادام تلخ از دهان فرد خارج می شود که در چنین وضعیتی بهتر است که فرد را به بیمارستان انتقال دهید.
مواد مخدر، و داروهای افسردگی می تواند باعث اختلالات خلقی فرد شوند و اینگونه فرد را دچار مسمومیت کنند و از لحاظ عصبی و خلقی فرد را تحت تاثیر قرار دهند، از طرفی سم می تواند از طریق پوست وارد بدن بشود و عفونت های پوستی و راش و بثورات پوستی ایجاد کند . افزایش درجه حرارت بدن نیز از دیگر علایم مسمومیت است که اغلب در مسمومیت های غذایی رخ می دهد، که بایستی سریعا به پزشک مراجعه کرده و به معالجه پرداخت.
چگونه می توان از ایجاد سم در بدن جلوگیری کرد؟ برای مثال باید گفت که می توان از فیلتر و تهویه هوا در منزل و محل کار استفاده کنید تا گاز های مضر وارد محوطه نشوند و هم چنین اینکه، از رژیم غذایی سالم استفاده کنید.

از طرفی می توان گفت که  ورزش کردن هم باعث افزایش سوخت و ساز بدن شده و موجب می شود که فرد بتواند سموم را از طریق، عرق دفع کند.  ویتامین ای و سی نیز می تواند به بدن در دفع سموم کمک کند، و هم چنین اینکه دارای انتی اکسیدان بوده و از بدن مراقبت می کند و عملکرد ان را بهبود می بخشد. 
هم چنین استفاده از محصولات ارایشی بهداشتی فاقد پارابن و غیر معطر نیز موجب می شود که پوست دچار مشکل نشود و از اسیب در امان بماند.