بررسی برترین دستگاه های فکس میان ابر قدرتها
بررسی برترین دستگاه های فکس میان ابر قدرتها

نمایش برترین فروشگاههای موبایل در شهر شما...کلیک کنید

بررسی برترین دستگاه های فکس میان ابر قدرتها

فکس یا دورنگار در واقع همان دستگاهی می باشد که در مکان های اداری برای چاپ و انتقال برگه و مدارک از طریق امواج رادیویی ، تلفنی به نقطه مقصد می رسد و سپس در ان جا مجددا چاپ می شود. باید در نظر داشته باشید در هنگام فکس حتما شماره تلفن طرف مقابل را داشته باشید و در هنگام انجام فکس همزمان با شما طرف مقابل هم گوش بزنگ باشد.
دستگاه های فکس بسیار قیمت مناسب و ارزانی دارند  و بسیار مورد اطمینان هستند و به راحتی می توانید با ان کار کنید و هم چنین می توانید از طریق یک دستگاه فکس به دستگاه فکس دیگری ارتباط برقرار کنید.
در سال ۱۹۸۰ میلادی برای تمامی دستگاه های فکس، برنامه ای طراحی شده است، که از سال تا سال ۲۰۱۸ میلادی این برنامه هم چنان اپدیت شده و در تمامی دستگاه ها مورد استفاده است.
وقتی کاغذی برای فکس قرار داده می شود و بنا است که موضوعی فکس شود در ابتدا این مطلب توسط دستگاه اسکنر اسکن شده و از طریق ۱۸۰۰ سنسور موجود در دستگاه فکس مورد ارزیابی سریع قرار می گیرد،هر سنسوری با توجه به انرژی و نوری که بر روی کاغذ ساطع می کند ، ولتاژی تولید می کند که با توجه به سفیدی و سیاهی جملات و کلمات که به ان ها بستگی دارد ،به رشته ای از اطلاعات تبدیل می شود.
سپس این اطلاعات از طریق مودم به صوت و امواج تبدیل شده و از طریق این امواج در عرض ۱۵ ثانیه اطلاعات به سرعت انتقال می یابد.
کسی که قرار است مطلبی را فکس کند از طریق دکمه ای به اسم هندشیپ که بر روی تلفن وجود دارد استفاده کرده و از این طریق اطلاعات مودم و اطلاعات ارسال و سرعت و مطلبی که قرار است فکس شود به مقصد ارسال می شود.
 این کار از طریق چند فاز انجام می شود: اماده سازی تماس، مشخصات و ارسال اطلاعات تماس،ارسال تصویر، اطلاعات صفحات و بعد قطع تماس.
دستگاه فکس علاوه بر قسمت تلفن که با ان تماس برقرار می شود و برای فکس هم  قسمتی را دارد که دارای دکمه های متعددی می باشد، که هر کدام کارکرد خودش را دارد و برای ارسال اطلاعات از ان استفاده می شود. هم چنین جایگاهی دارد که از طریق ان کاغذ بر روی ان قرار گرفته و اطلاعات از ان طریق به دستگاه فکس مقصد ارسال می گردد.
در گذشته اگر به خاطر داشته باشید از طریق نامه اطلاعات رد و بدل میشد و امروزه بیشتر از طریق ایمیل این کار انجام می شود ، با همه ی این ها هنوز هم برخی از افراد برای کارهای اداری خود از فکس استفاده می کنند.
دستگاه های فکس در ابتدای عمر درکشور المان ساخته شده و سپس به کشور های دیگر انتقال پیدا کرد. در ان زمان از دستگاه فکس بیشتر در قسمت روزنامه و چاپ تصاویر ان استفاده می شده است و کاربرد عمومی نداشته ولی امروزه عموم هم از ان استفاده می کنند.
دستگاه فکس در کشور ایران تحت عنوان مارک شاپ به بازار امد که در بخش سانترال نیز مورد استفاده قرار گرفت.
دستگاه های فکس به سه نوع کاربنی، لیزری و حرارتی تقسیم می شوند که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند.
در بین این ها فکس لیزری از همه بهتر می باشد ، چرا که برای مثال فکس حرارتی ، به دلیل گرما در حین فرایند ، استهلاک ان پایین است و سند دریافتی ان کم کم دچار محو شدگی می شود.
در این دستگاه پیغام گیر صوتی نیز وجود دارد که می توان این پیغام صوتی را از طریق امواج به صورت فکس به شماره فکس مقصد ارسال کرد.