بررسی انواع سی پی یو گوشی های همراه
بررسی انواع سی پی یو گوشی های همراه

بررسی انواع سی پی یو گوشی های همراه


سی پی یو در واقع سیستم روی تراشه گوشی های همراه می باشد که تمام این سیستم ها روی تراشه سوار است . تمامی امکانات گوشی اعم از دوربین و پیکسل و فیلم برداری ، رم و مودم در ارتباط با سیستم اس او سی یا همان سیستم روی تراشه می باشد.
تمامی گوشی های همراه از انواع مختلف سی پی یو استفاده می کنند . شرکت امریکایی کوالکام یک نوع سی پی یو برای گوشی های همراه ارائه کرده است که اسنپ دراگون نام دارد.
این سیستم از قابلیت ها و کارکرد فوق العاده ای برخوردار می باشند.
سری ۶۰۰ ان در گوشی های متوسط و سری ۸۰۰ ان در گوشی های رده بالا و پرچمدار قرار داده شده است.
پردازنده ی اسنپدراگون بسیار محبوب و قابل استفاده کاربران می باشد که از قابلیت های ان استفاده کم از انرژی و مصرف بهینه ی ان ، عملکرد عالی و تولید گرمای کم می باشد.
هنگام انداختن عکس و استفاده از دوربین گوشی تنها بخشی از تراشه و سیستم روی ان مورد استفاده قرار می گیرد و این قضیه باعث می شود که عملکرد تراشه بهبود پیدا کند و انرژی کمتر و به طبع گرمای کمتری به وجود بیاید.
سیستم دیگری وجود دارد که مدیاتک نام دارد که برعکس این سیستم اسنپدراگون در هنگام استفاده از دوربین بسیار انرژی مصرف می کند و گرمای زیادی تولید می کند.
دیگر ویژگی سی پی یو ساخته شده توسط شرکت کوالکام این است که باعث فست شارژینگ گوشی همراه می شود. این قابلیت به قدری مورد محبوبیت قرار گرفته است که در تمامی گوشی های همراه دارای این سیستم این قابلیت اجرا شده است. این شرکت عقیده دارد که این سیستم می تواند در مدت ۱۵ دقیقه گوشی همراه را از صفر تا پنجاه درصد شارژ کند.
حتی این سیستم می تواند مقدار مصرفی باتری را کاهش داده و باعث شود که باتری دیرتر خالی شود ، بنابراین شما می توانید تنها با پنج دقیقه شارژ گوشی ، چیزی حدود پنج ساعت از گوشی همراه خود استفاده کنید.
برخی از اپلیکیشن ها دارای برنامه ای است که می تواند سی پی یو گوشی را شناسایی کند و دمای ان را بررسی کرده و سپس خنک نماید. استفاده از این طور برنامه ها برای بررسی هر چه بیشتر سی پی یو توصیه می شود.
پردازنده ی مدیاتک علی رقم اینکه قیمت کمی دارد اما اصلا در کنار کاربران محبوب نمی باشد.
دلیل ان در واقع این موضوع می باشد که این پردازنده عملکرد خوبی نداشته و سرعت ان کند است.
این سیستم بسیار انرژی از باتری گوشی می کاهد و بسیار گزمازا می باشد که این مطلب باعث کاهش فعالیت این پردازنده و درنتیجه گوشی همراه شده و ان را خراب می کند.
چون کد های این پردازنده در دسترس نمی باشد ، برای به روز رسانی ان باید تلاش و وقت بسیاری را گذاشت . 
این کمپانی به تازگی از پردازنده ی هسته ای و سه خوشه ای خود رونمایی کرده است .  این سیستم از پردازنده گرافیکی مالوا استفاده می کند.
سیستم دیگر به نام اکسینوس وجود دارد که شرکت سامسونگ از ان در گوشی های همراه تولیدی خود استفاده می کند.
که بسیار قدرتمند می باشد و با دیگر شرکت های دیگر رقابت می کند .
شرکت هواوی در گوشی های همراه خود برای رفع تمامی نواقص احتمالی از سیستم بیگ لیتل استفاده می کند که در هنگام استفاده از ان تنها بخشی از پردازنده کار می کند و میزان کمتری از انرژی باتری می کاهد.
در کل ، می توان گفت که برای انتخاب یک گوشی خوب حتما باید سی پی یو و قابلیت هایش نیز برایتان مهم باشد و ان را مورد بررسی قرار دهید و بدانید از چند هسته تشکیل شده و دارای چه نوع پردازنده ای است تا بتوانید بهترین نوع را انتخاب کنید تا بتواند برای گوشی عملکرد خوبی داشته باشد.

نمایش برترین فروشگاههای موبایل در شهر شما...کلیک کنید