خطرها و معایب استفاده از تبلت برای کودکان
خطرها و معایب استفاده از تبلت برای کودکان

خطرها و معایب استفاده از تبلت برای کودکان

بسیار زیاد همگی ما با این اتفاق مواجه شده ایم که امروزه پدر مادر ها ، از همان سنین کودکی برای فرزندان خود گوشی و یا حتی تبلت تهیه می کنند ،یا از سر مهر و علاقه یا چشم رو هم چشمی که فرزند دیگران دارد و فرزند ما ندارد و یا حتی به علت اینکه هم پدر و هم مادر مشغول به کار هستند و خسته به منزل می آیند و دیگر حوصله بازی و یا گردش با کودک خود را ندارند ، بنابراین با خریدن یک تبلت او را مشغول و آرام می سازند و ضربه ای مهلک به او می زنند . و این کودکان نازنین نیز محو تماشا و بازی های آن می شوند و دیگر هیچ تحرک و بازی نمیکنند و جدای از این موارد در صورت چشم دوختن آنان به تبلت های شان ، چشم های زیبای آنان به مرور زمان ضعیف می شود . اما این تمام ماجرا نیست .

همین کودکان هنگامی که به سن نوجوانی می رسند ، نوجوانی گوشه گیر و کم تحرک می شوند و اکثر اوقات خود را با گوشی های شان پر می کنند و حتی با استفاده از گوشی با دوستان خود ارتباط برقرار می کنند ، اینها همگی عوارض دوران کودکی است ، کودکی که باید در آن سنین انواع شیطنت ها و بازی ها را بکند با بازی کردن با تبلت گوشه گیر می شود و از اجتماع کم کم دور می شود و همین امر باعث کاهش اعتماد به نفس او می شود چرا که در بازی هایی که کودک شما در دنیای واقعی می کند می تواند پیروزی به دست بیاورد و با این پیروزی ها اعتماد به نفس او بالا می رود اما با بازی های تبلت کودک شما پی در پی دچار شکست می شود و همین باعث می شود به مرور زمان اعتماد به نفس او کم می شود . اما مشکل تنها گوشه گیری آنان نیست ، بلکه مشکلات بسیار زیاد دیگری این امر به همراه دارد ، کافیست به کودکان تان توجه کنید هنگامی که مشغول بازی با تبلت های شان هستند ، آنقدر خم می شوند یا سره شان را خم می کنند که حتی بی سواد ترین آدم ها هم متوجه می شوند که در آینده ای کمری قوس دار و یا مبتلا به یک یا چند بیماری خواهند شد ، فرزند شما در حال رشد است و هر طور که با بدنش برخورد کند بدنش به همان شکل رشد می کند ، خم و قوس دار و ... و ذکر این مورد نیز ضروری است که در صورت استفاده بیش از حد از کودک شما از تبلت ، مبتلا به اوتیسم می شود .  همچنین استفاده از تبلت خلاق بودن را از فرزند شما میگیرد و چرا که اگر دقت کنید کودک ها در سنین کودکی سعی میکنند وسایل بازی خود را خودشان بسازند اما وقتی به آن ها یک تبلت یا گوشی میدهید  این خلاقیت را از کودک تان میگیرید . به یاد داشته باشید که قبل از اینکه فرزند شما نیاز به ارتباط با دیگران داشته باشد ، باید حسهایی  در آن ها از جمله حس دیداری ، شنیداری و .. تقویت شود.
خانواده ها باید وقت برای فرزندان خود بگذراند و اگر هر دو پدر مادر مشغول به کار هستند و وقت ندارند  بهتر است فرزند خود را یا به پدر بزرگ مادر بزرگ شان بسپارند و یا در وهله آخر او را به مهد کودک ببرند ، تا در آنجا با هم سن و سال های خود بازی کند و این خلا نبود پدر مادر برای چند ساعت به این گونه رفع شود ،

برترین فروشگاه موبایل و تبلت در شهر شما کدام است ؟ کلیک است