تکنیک های رنگ امیزی دیوار های منزل
تکنیک های رنگ امیزی دیوار های منزل

نمایش برترین فروشگاههای دکوراسیون داخلی...کلیک کنید

تکنیک های رنگ امیزی دیوار های منزل

امروزه در طراحی و بازسازی منازل یکی از چیز هایی که بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد، در واقع رنگ امیزی دیوار است، چرا که این رنگ امیزی جزء کم هزینه ترین و ساده ترین کار ها برای تنوع دادن به منزل می باشد، از طرفی رنگ امیزی کردن اصول و قوانین خود را دارد که بسیاری از افراد با این مقوله مشکل دارند.
یکی از مشکلات اساسی و مهمی که افراد در هنگام رنگ امیزی با ان مواجه می شوند این است که رد فرچه و یا رد غلتک بر روی دیوار باقی می ماند، برای اینکه این اتفاق نیفتد بهتر است که از یک سمت و یک جهت دیوار ، رنگ امیزی شروع شود، و غلتک را از جهتی ارام به جهت دیگر برد و به صورت قاطی و پیچیده رنگ امیزی نکرد، نکته ی مهم دیگری که در این رابطه مطرح است، این است که بایستی در اتمام رنگ امیزی در یک سمت ، انتهای غلتک نمدار باشد تا برای شروع رنگ امیزی در همان نقطه ، اثر غلتک بر روی ان قسمت باقی نماند، 
چرا که همان طور که می دانید در قسمتی که رنگ کاملا خشک نشده است ، رنگ امیزی مجدد بر روی ان بهتر حالت و صورت می گیرد، در نتیجه بهتر است که نگذارید غلتک خشک شود و ان را همواره کمی نمدار از رنگ نگه دارید.
هم چنین این مطلب را نیز حتما مدنظر داشته باشید که قبل از رنگ امیزی بایستی که دیوار را کاملا سمباده کشید و سطح ان را صاف کرد تا هیچ گونه پستی و بلندی و برجستگی نداشته باشد چرا که در این صورت رنگ امیزی بسیار نادرست انجام خواهد شد و دیوار را نازیبا می کند.
نوع رنگ های به کار رفته در هر دیوار می تواند با یکدیگر تفاوت داشته باشد، البته افراد کمتر حرفه ای در یک دیوار رنگ هایی با تناژ های مختلف در میاورند که یک مشکل بزرگ برای این افراد است ، البته این نکته را باید گفت که در هنگام استفاده از یک رنگ این مشکل ایجاد نخواهد شد، اما اگر ترکیبی از رنگ ها باشد، این اشکال پیش خواهد امد.
برای حل این مشکل بهتر است که در یک سطل رنگ، ترکیبی مناسبی از رنگی که می خواهید را به مقدار کاملا مناسب تهیه کنید.
پایین دیوار و یا همان قرنیز نیز یکی از مشکلات هنگام رنگ امیزی دیوار است، برای جلوگیری از کثیف شدن قرنیز ها می توان از چسب برای ان قسمت استفاده کرد،  اما بهتر است که بهد از اینکه کارتان به اتمام رسید و رنگ بر روی دیوار خشک شد، چسب را از روی قرنیزها بردارید.
حتی بهتر است که رنگ امیزی را از دیوار شروع نکنید و این کار را از پایین دیوار و قرنیز ها شروع کنید، و بعد از اینکه این قسمت کاملا خشک شد، سپس به دیوار ها رسیدگی کنید.
هم چنین این مطلب را به خاطر داشته باشید که سطح دیوار را از هر گونه الودگی اعم از روغن، گرد و غبار و هر چیز چسبنده ای پاک کنید تا هنگام رنگ امیزی مشکل ساز نشود.
گاهی اوقات به هنگام رنگ امیزی قطرات رنگ بر روی قسمت های دیگر دیوار چکه می کند که بهتر است برای تمیز کردن چنین کثیفی از دستمال های نخی و کتان مرطوب استفاده کرد.
گاهی اوقات نمی توان از تکنیک غلتک نمدار استفاده کرد و بهتر است که از تکنیک محو کردن استفاده کرد ، ان هم به این طریق که یک مرتبه غلتک را بر روی دیوار کشید و سپس رنگ امیزی را تکمیل کرد.
رنگ امیزی دیوار یک کار بسیار ساده است که برای افراد مبتدی کمی دشوار به نظر می رسد و بهتر است اگر رنگ امیزی خوب می خواهید از افراد خبره استفاده کنید.